Heisann. Mitt navn er Cecilie, også kalt
Frk Hjortland.

................
Jeg pleide å drømme om å drive for meg selv, men fryktet at jeg hadde ikke det som skulle til. Ved hjelp av min coach og mentor, så tok jeg motet til meg og hoppet i det. Nå bruker jeg min egen erfaring til å hjelpe andre å bygge deres business!

Så, hvem er egentlig Cecilie?

 

Mitt navn er Cecilie L.Hjortland. Av mange også kalt Frøken Hjortland, derav navnet. Jeg har mange års erfaring som markedssjef og digitalansvarlig for flere store norske og internasjonale merkevarer. Min erfaring strekker seg bredt fra dagligvarehandel (FMCG), fiskeribransjen, broadcast, mental helse, fysisk helse, shipping, strøm, skjønnhet, mote og hudpleie m.m.

Jeg opprettet Frk Hjortland fordi jeg så at det var et behov fra flere til å få hjelp til markedsføring og merkevarebygging, både fra små og mellomstore bedrifter. Jeg fikk mange spørsmål om alt fra strategi, profil og merkevarebygging, til grafisk design, foto, video, sosiale medier, planlegging, verktøy, måling m.m. Et gjennomgående tema som alltid dukker opp, det å finne riktige verktøy for å kunne klare å hjelpe seg selv, til å få til et effektivt samarbeid på kryss og tvers. Så med mitt brennende engasjement for å prøve å gjøre internettet til et vakrere sted å være, og også få mulighet å hjelpe bedrifter å bli mer synlige og selvhjulpne, så opprettet jeg Frk Hjortland.
 
Det å ha mulighet til å ansette en egen fulltids markedsfører er ikke for alle. Det er heller ikke alle som har behov for noen på fulltid, de trenger bare hjelp på enkelte områder, eller til spesifikke oppgaver Det er her jeg kan jeg hjelpe!

Etter å ha jobbet med markedsføring, merkevarebygging og kommunikasjon i mange år, så vet jeg hva som må til for å lykkes! Jeg har bygget opp flere store og små merkevarer innen digitale og sosiale medier og vet hva som må til for å lage engasjerende og godt innhold, samtidig hva man bør tenke på for å bygge en solid merkevare.

Jeg har bred erfaring rundt verktøy/produkter som; Adobe CC (Photoshop, Illustrator, InDesign, After Effects; Premiere Pro m.m.), EPI Server og andre publiseringsverktøy (Wix, Wordpress, Webflow, Squarespace, Kajabi m.m). Sosiale verktøy som Sproutsocial, Falcon og Iqonosquare. Googles utallige verktøy; Analytics, Adwords/ Ads, Tag Manager, Trends, Data studio m.m. Jeg har også jobbet mye med CRM, leadsgenering og inbound marketing gjennom HubSpot, men kjenner også til Salesforce og andre alternativer på markedet.

Føler du at du trenger hjelp til å markedsføre deg selv og din bedrift? Trenger du noen som kan markedsføring, uten at du trenger å hyre de inn på fulltid? Føler du at du trenger en å sparre med? Eller lurer du på hvordan du kan få din virksomhet til å skape flere leads og få flere kunder? Eller er du helt i startgropen og trenger "bare" en logo og profil?

Ta kontakt! Jeg hjelper deg gjerne og sammen finner vi en løsning som er tilpasset ditt behov!

Jeg jobber også med å få på plass kurs innen markedsføring og merkevarebygging som kan passe for alle nivå. Fra de som er helt på nybegynner nivå til de mer avanserte, så det er bare å følge med for mer info når dette blir lansert. Mer info kommer snart.


Gleder meg uansett til å høre fra deg!

Lyst på nyttig innhold rett i innboksen?

....................

Skriv deg opp på min mailingliste og får ukentige tips, inspirasjon og det siste innen markedsføring, merkevarebygging og sosiale medier.