En-til-en Coaching

Mentaltrening en-til-en

Din reise til suksess!

Velkommen til Personlig Veiledning/ En-til-en coaching - Din Reise til Suksess!

Ønsker du å realisere ditt fulle potensiale, overvinne utfordringer og oppnå målene dine raskere og mer effektivt? Da er en-til-en coaching det skreddersydde verktøyet for deg! Jeg tilbyr skreddersydd veiledning som tar deg fra der du er nå, til der du ønsker å være.

Hva er en-til-en coaching?

En-til-en coaching er en personlig og engasjerende prosess der jeg, som din personlige coach, jobber tett med deg for å identifisere mål, overvinne hindringer og utvikle en strategi for suksess. Vi utforsker dine ambisjoner, identifiserer potensielle begrensninger og mønstre og jobber sammen for å finne løsninger. Gjennom denne prosessen vil du oppleve personlig vekst, styrket selvtillit og en tydelig retning for din fremtid.

En prosess går over 3-6 måneder, i økter på 60-90 minutter, hvor vi fokuserer på dine mål og din ønskede situasjon.

Gratis kartleggingssamtale på 45 Minutter: Uforpliktende og Innsiktsfull

Er du nysgjerrig på hvordan en-til-en coaching kan hjelpe deg? Jeg tilbyr en gratis kartleggingssamtale på 45 minutter, hvor vi kan utforske dine mål, drømmer og utfordringer. Dette er en uforpliktende mulighet for deg å oppleve verdien av coaching, få innsikt i ditt potensiale og lære mer om hvordan jeg kan hjelpe deg på din reise.

Fleksibel Coaching: Fysisk og Online

For å tilpasse meg dine behov, tilbyr jeg både fysisk og online coaching. Enten du foretrekker å møtes personlig eller ønsker fleksibiliteten av virtuelle økter, er jeg her for å støtte deg. Dette gjør coaching tilgjengelig uansett hvor i verden du befinner deg.

Hvorfor velge Cecilie som din personlige coach?

  • Erfaren og sertifisert coach med dokumenterte resultater.
  • Individuelt tilpasset tilnærming for å møte dine unike behov.
  • Støttende og oppmuntrende veiledning gjennom hele reisen din.
  • Skreddersydde strategier for å oppnå dine spesifikke mål.

Ta det første skrittet mot en positiv endring i livet ditt! Kontakt meg i dag for å planlegge din gratis kartleggingssamtale, og la oss sammen skape en vei mot din suksess.

 

Prosessen starter med å kartlegge hvor du er, hva du står i nå og hva dine utfordringer er. Når vi har avdekket hva dine utfordringer er og i hvilke situasjoner de dukker opp, så vil vi gå videre for å se på dine mønstre. Da hvordan du handler, tenker og føler i gitte situasjoner, og se på hva du må endre på for å oppnå dine ønsker og mål.

Videre vil vi se på verktøy som kan hjelpe deg å stå stødigere i deg selv og i avgjørelser og valg. Verktøy som bistår deg i å oppnå de mål og ønsker vi avdekket under kartleggingen.

Underveis vil du få oppgaver for å hjelpe deg å bygge vaner som støtter deg i å skape varig endring i ditt tankesett og handlingsmønster.

 

Jeg tilbyr en gratis uforpliktende samtale på 45-minutt for å kartlegge hvilke endringer du ønsker og hvilke utfordringer du står i. I denne samtalen får vi begge kjenne på om vi er en god match for å kjøre en slik prosess sammen. 

Det å ha god kjemi og at du føler en trygghet er viktig for å skape de endringene du ønsker!

Jeg håper vi snakkes!

 

Hilsen Cecilie
Din Personlige Coach 

 

Book en gratis coach-samtale