Heisann. Mitt navn er Cecilie, også kalt
Frk Hjortland.

................
Jeg pleide å drømme om å drive for meg selv, men fryktet at jeg ikke hadde det som skulle til. Ved hjelp av min coach og mentor, så tok jeg motet til meg og hoppet i det.

Nå bruker jeg min egen erfaring til å hjelpe andre å endre deres tankesett og bygge mentale muskler for å nå sine mål!

Så, hvem er egentlig Cecilie?

 

Mitt navn er Cecilie L. Hjortland. Av mange også kalt Frøken Hjortland.
(For de som lurer, står "L'en" for Luddi, som er Bergensk for smart ;). 

Jeg har i alle år vært veldig nysgjerrig og interessert i personlig utvikling og hva som gjør at vi handler som vi gjør. Hva er det som driver oss? Hva er det som gjør at noen takler det meste, mens andre knekker av den minste ting? Hvorfor reagerer jeg så bra som jeg gjør på enkelte ting, mens i andre situasjoner, så sliter jeg? Hvordan kan man snu en negativ ting, til en positiv ting?

Alt kommer ned til tankene våre! Bildene vi lager i hodet vårt og det vi sier til oss selv. 
Klarer du å endre tankene dine, så kan du faktisk endre måten hjernen kommuniserer med resten av kroppen din. 

Derfor er det så utrolig viktig å fôre tankene dine på riktig måte!
Klarer du det, så har du muligheten å endre på alt! For hjernen din bryr seg ikke om det du forteller den er bra, dårlig, sant, usant, sunt, usunt, rett eller galt. Den aksepterer og handler etter ordene og tankene dine uansett.

 

"Your beliefs become your thoughts.
Your thoughts become your words.
Your words become your actions.
Your actions become your habits.
Your habits become your values.
Your values become your destiny!"

- Mahatma Gandhi

 

Identifiser hvor problemene dine ligger, men legg hovedfokuset og energien på løsningene. Alle har en fortid, men fortiden er ikke fremtiden. Du er 100% ansvarlig for hva du tenker og sier og livet er kun 10% det som skjer med deg, mens 90% er hvordan du reagerer på det!

Jeg har i så mange tilfeller stått i situasjoner som jeg på den tiden ville definert som en "krise". Når jeg ser tilbake på det, så har det jo fortsatt vært en vanskelig situasjon, men i så mange tilfeller, så har det vanskelige jeg har støtt på, ført til så utrolig mange fine ting. Ting som sannsynligvis IKKE ville skjedd hadde ikke "krisen" inntrådt. 

Jeg er sertifisert CPQC Coach, Mentaltrener og Profesjonell Nevrocoach og har flere andre coach-utdannelser bak meg. Av disse kan jeg nevne Tony Robbins, Dean Graziosi, Ritch Litvin og Life Coach gjennom Undervisningsakademiet. CPQC eller Positive Intelligence og Profesjonell Nevrocoach er nok det jeg har lært mest av og som jeg føler har gitt de varige endringene. Nettopp fordi man her behandler rot-årsaken som gir varig endring! Men man tar alltid med seg gode og virkningsfulle ting, slik at gode verktøy for å skape endring har jeg massevis av!

Er du nyskjerrig på å vite mer, så ta kontakt. Gleder meg til å høre fra deg!

- Cecilie

Lyst på inspirerende innhold rett i innboksen?

....................

Skriv deg opp på min mailingliste og få inspirasjon om hvordan lære mer om hvordan bygge mentale muskler, endring av tankesett, informasjon om kurs m.m. Jeg lover å ikke spamme deg!

*Du har mitt ord på at jeg ikke kommer til å å ikke spamme deg. Informasjonen du deler her vil ikke bli delt videre med andre, og du kan når som helst be meg om å fjerne informasjonen vi har registrert om deg! (Les evt mer under personvern).