Tjenester og kurs

 

Mine tjenester strekker seg alt fra en-til-en coaching, til business coaching, rådgivining, mentoring, kurs, foredrag og mye, mye mer. Jeg tilbyr coaching både til deg som privatperson og til bedrifter. Kurset "Mental muskelbygging" passer perfekt i jobbsammenheng til team/ bedrifter/ ledere som ønsker å bygge sterkere samhold, mer forståelse, minske konflikter, minske stress m.m.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker mer informasjon om muligheter og løsninger for bedrifter, da der er flere muligheter.


Jeg har også lang erfaring fra mange år innen digital markedsføring, web og design, og på sikt kommer jeg til å samle alle kurs og tjenester på en plattform. Sjekk gjerne ut frkhjortland.no også dersom du driver for deg selv/ driver eget selskap og trenger bistand og føler deg litt "stuck".

Vi trenger alle noen som kan støtte og bistå oss - både med å finne styrken i oss selv og å finne de riktige verktøyene som gjør at vi kan komme oss videre!

En-til-en coaching
- Prosess


Coachingprosessen har til hensikt å skape større bevissthet i forhold til eget liv, egne behov, evner, ferdigheter, verdier og valg i livet. Ved å ha fokus på muligheter, ressurser og bevisstgjøring, skapes det et grunnlag for aktive handlinger.

Føler du deg stresset? Står du ovenfor vanskelige veivalg i livet? Ønsker du å øke selvinnsikten, bli tryggere i deg selv og finne dine styrker?

Da er kanskje en-til-en coaching noe for deg!

Les mer

PQ Kurs - Mental Muskelbygging


Bli med på 6-ukers mental muskelbyggingskurs! På dette kurset vil du finne ut hvilke sabotører som påvirker og skaper stress og ubehagelige situasjoner for deg i din hverdag.

Lær deg et omfattende, men enkelt operasjonssystem hvor du skifter til et mer positivt tankesett. 

"Every situation can be turned into a gift and opportunity"

 

Les mer

Inner Mastery - Klarhet i eget liv og tankesett


Dette er et kurs hvor vi går gjennom de 12 viktigste områdene i livet, tar et dypdykk i hvert tema, og ser på hva som er det viktigste for deg.

Hva ønsker du i de forskjellige områdene og hva er målet ditt.

Kurset vil du kunne starte på når som helst og ta det i ditt tempo!

Mer info kommer snart! 

 

 

Skriv meg på venteliste

Planlegg ditt beste år EVER! Få fullstendig oversikt over dine markedsaktiviteter


Dette kurset vil gi deg en veldig god innføring i hvordan du planlegger og setter opp en markedsplan for din bedrift - stor eller liten.

Du vil få din egen markedsplanleggingsfil til odel og eie og jeg vil guide deg gjennom hvordan du strukturerer og setter opp DIN plan. Ikke nok med det, men du vil får gode tips og forslag til andre verktøy som kan gjøre en stor forskjell i din hverdag og planlegging generelt.

Ved å klikke på linken under kommer du direkte til kurset som du kan ta online når du selv ønsker. Hvor som helst, når som helst!

Lykke til!

Kjøp kurset her

Verdiprosess -
Oppdag ditt indre kompass


Er du klar for å utforske dine dypeste verdier og skape en retning som resonnerer med ditt sanne selv?

Verdiprosess er en personlig reise som tar deg med på en oppdagelsesferd inn i kjernen av dine verdier. Vi vil sammen utforske, forstå og omfavne det som virkelig betyr noe for deg.

Dette får man i en verdiprosess:

1. Klarhet i egne verdier
2. Mening i handlinger
3. Bedre beslutningsgrunnlag
4. Finn din retning

Er du klar for å omfavne dine verdier og skape en meningsfull retning i livet ditt? Meld deg på en gratis konsultasjons-samtale i dag, og la oss sammen begynne reisen mot ditt indre kompass.

Les mer