Verdiprosess

Oppdag ditt indre kompass: Verdicoaching for klarhet og mening.

Velkommen til verdiprosess-coaching

Ønsker du å få klaret i dine verdier? Vil du finne mening i dine handlinger og beslutninger?

Velkommen til en reise mot selvoppdagelse, klarhet og mening. Er du klar for å utforske dine dypeste verdier og skape en retning som resonnerer med ditt sanne jeg?

Hva er Verdiprosess-Coaching?

Verdiprosess-Coaching  er mer enn bare en veiledningssamtale. Det er en personlig reise som tar deg med på en oppdagelsesferd inn i kjernen av dine verdier. Vi vil sammen utforske, forstå og omfavne det som virkelig betyr noe for deg.

Hva Gjør Verdiprosess-Coaching For Deg?

 1. Klarhet i Verdier: Identifiser og forstå dine kjerneverdier. Dette gir deg et solid fundament for å navigere livets utfordringer.

 2. Mening i Handlinger: Oppdag hvordan dine verdier kan bli en kilde til mening i dine daglige valg og handlinger. Finn inspirasjon i det du gjør.

 3. Bedre Beslutningsgrunnlag: Ved å kjenne dine verdier blir beslutningsprosessen enklere. Du vil føle deg tryggere og mer i samsvar med dine egne ønsker.

 4. Finn Din Retning: Skap en meningsfull retning i livet ditt. Utforsk dine drømmer og mål med et klart perspektiv på hva som virkelig betyr noe for deg.

 

Hva er Inkludert i Verdiprosess-Coaching?

 • Personlig Veiledning: En-til-en støtte for å utforske dine verdier på en dypere nivå.

 • Skreddersydd Struktur: En nøye utformet prosess som tar deg gjennom trinnene mot selvoppdagelse og klarhet.

 • Praktiske Verktøy: Lær virknningsfulle strategier for å integrere dine verdier i hverdagen.

 

Start Reisen Mot Selvoppdagelse i Dag!

Er du klar for å omfavne dine verdier og skape en meningsfull retning i livet ditt? Meld deg på en gratis konsultasjonssamtale i dag, og la oss sammen begynne reisen mot ditt indre kompass.

Kontakt meg for en Gratis Konsultasjonssamtale

Jeg ser frem til å være din guide på veien til klarhet, mening og mer harmoni.

Skap Livet Du Ønsker Deg

 

Hilsen Cecilie
Din Personlige Coach 

 

Verdicoaching

NOK 8.500,-

Hva du får:

 • Få klarhet i dine verdier og finn ditt kompass
 • Personlig og skreddersydd til deg
 • 5 timer à 60 - 90 min
 • Online eller "in person"
 • Kan tas som en halvdagsprosess i en samlet prosess eller oppdelte timer.
Book verdicoaching

Bjarte Sjøtun

“Etter å ha vært med på en verdiprosess hos arbeidsgiver det siste året, var det interessant å gjøre det samme med Cecilie for meg.

En personlig verdiprosess er et interessant konsept, som jeg ikke hadde tenkt så mye på. Men dette er jo interessant av samme grunn som det er det for et selskap. Mange valg i livet har med verdier å gjøre, så hvordan tar man egentlig gode valg uten å vite hva disse verdiene er?

Det er ikke sånn at jeg ikke hadde verdier før denne prosessen, men verdiene var litt diffuse, og ikke rangert på noen fornuftig måte. Cecilie hjalp meg, med uendelig tålmodighet, til å bli enig med meg selv om hvilke verdier som virkelig er sentrale for meg. Det var en veldig fin, og bare sånn passe ubehagelig, prosess, der jeg til slutt hadde noen verdier som virkelig føltes sentrale for meg.

I ettertid har jeg brukt dette verdisettet aktivt i valg jeg har tatt, og jeg er overbevist om at valgene har blitt bedre på grunn av dette. Så jeg vil absolutt anbefale andre å ta en prat med Cecilie om dette”

 

 

 

 

Anne Britt Hollup

"Min oppvåkning gjennom verdiprosses med Cecilie.

Jeg har gjort denne prosessen for en del år tilbake, og rangerte verdiene mine slik jeg følte der og da med Cecilie. 

Under gjennomgangen oppdaget vi at en av verdiene som var langt nede på listen kom med litt kroppslige sensasjoner og uro. Dvs. Cecilie fanget det opp. Når vi gikk dypere inn i det, så oppdaget jeg nærmest et lite trauma fra ungdom tidlig barndom, som hadde festet seg, som en slags sabotør.. 

Under kyndig veiledning av Cecilie forløste dette seg og som dominobrikker og ting falt såååå masse på plass i forbindelse med denne oppdagelsen. Denne verdien som i min verden er «struktur» - “noe så kjedelig” var min første tanke.. 

Nå har det gått 1,5 mnd siden oppdagelsen, og denne verdien er høyst aktiv i mitt liv. Den er nå nr. 1 på min verdirangering!

Så utrolig spennende å oppdage at det som jeg ikke gav noe oppmerksomhet og syntes var direkte kjedelig, ble løftet frem som en venn. Denne verdien og oppdagelsen, gir daglige resultater i en mer strukturert hverdag, som igjen gir meg den FRIHETEN som var nr. 1 på listen i utgangspunktet.

Jeg må understreke at dette skjedde pga Cecilie sin skarphet i å sense at det var noe der. Utrolig fascinerende og spennende".