Tankene dine kan være din beste venn, men de kan også være din største fiende!


Bygg dine mentale muskler med meg - Cecilie L. Hjortland.

 

PQ Kurs med Cecilie L.Hjortland

Har du lyst å transformere ditt tankesett og skape varig endring?  


De fleste forsøk på positiv endring mislykkes fordi vi stopper ved innsikt og ikke bygger vaner. Vedvarende endring mot et mer positivt tankesett krever at vi danner nye nevrale baner. Dette gjør vi ved å bygge nye vaner gjennom konsekvent daglig praksis.

Det er det dette programmet hjelper deg å gjøre - skape VEDVARENDE endring!
*Det krever selvsagt egeninnsats. (Jeg kan fikse mye, men ikke alt ;).

Dette kurset baserer seg på banebrytende forskning med over 500.000 deltakere fra over 50 land, inkludert CEO's, studenter, elite-idrettsutøvere, salg-, drifts- og teknologiteam.

 Positiv Intelligence er et operativsystem med mange applikasjoner. Forskning viser at etter 8 uker, så kan man se en endring dersom man tar en MR-scan og se at nye nevrale veier har blitt dannet. Dette da vi nå er i stand til å finne de områdene i hjernen som er involvert i å produsere forskjellige tanker eller følelser, og identifisere de nevrale funksjonene som er involvert i aktiveringen av et positiv og negativt tankesett.
 
Dette er ikke et slikt "la oss nå bare tenke veldig positivt" kurs, men et kurs som går på å finne nye muligheter og alternative løsninger. Gå i dybden på rot-problemene i stedet for å jobbe med symptomene. Vi vet alle at man får ikke en six-pack av å gå èn gang på et treningsstudio, man må repetere, og repetere, øve og øve!

♻️

 

Resultatene etter seks ukers mental muskelbygging:

*Basert på svar på undersøkelser fra over 2000 deltakere

Styrket velvære

85% - Økt velvære

91% - Håndterer stress bedre

83% - Forbedret selvbilde

Styrkede forhold

82% - Forbedrer forhold

84% - Bedre på konflinkthåndtering

97% - Mer empati

Styrket ytelse

90% - Bruker energi mer effektivt

76% - Forbedre evnen å utvikle andre

92% - Bedre på samarbeid

Hvordan saboterer vi for oss selv?


Sabotører er stemmene i hodet ditt som genererer negative følelser i måten du håndterer livets utfordringer på. De representerer automatiserte mønstre i tankene dine for hvordan du skal tenke, føle og reagere. De forårsaker alt av stress, angst, tvil, frustrasjon, rastløshet og ulykkelighet. De saboterer ytelse, velvære og relasjoner.

Sabotører starter som våre voktere for å hjelpe oss å overleve de virkelige og innbilte truslene mot vår fysiske og følelsesmessige overlevelse som barn. Når vi er voksne, trenger vi dem ikke lenger, men de har blitt usynlige innbyggere i sinnet vårt.

Sabotørenes tenke-, følelses- og reaksjonsmønstre blir mykt kodet i hjernen vår gjennom nevrale veier. Når disse nevrale banene utløses, blir vi "kapret" av sabotørene våre og føler, tenker og handler umiddelbart ved å bruke deres mønstre.

 

See video som forklarer mer

Finn dine sabotører

Ta den GRATIS TESTEN og finn ut hvilke sabotører som saboterer for deg. Du kan også måle din mentale styrke HER.

Les mer om de forskjellige sabotørene 

Kontrolløren (Controller)

Angstbasert behov for å ta ansvar og kontrollere situasjoner og folks handlinger etter egen vilje. Mye angst og utålmodighet når det ikke er mulig.

Unnvikeren (Avoider)

Fokuser på det positive og hyggelige på en ekstrem måte. Unngår vanskelige og ubehagelige oppgaver, og konflikter.

Behageren (Pleaser)

Prøver indirekte å få aksept og hengivenhet ved å hjelpe, glede, redde eller smigre andre. Mister synet av egne behov og blir forferdet som et resultat.

Perfeksjonisten (Stickler)

Perfeksjonisme og behov for struktur og orden tatt for langt. Konstant frustrasjon og skuffelse over seg selv og andre for ikke å leve opp til ideelle standarder.


Den Rastløse (Restless)

Rastløs, konstant på jakt etter mer spenning i neste aktivitet eller konstant travelhet. Sjelden i fred eller tilfreds med den nåværende aktiviteten. Lider av såkalt "shiny object syndrome".

Offeret (Victim)

Følelsesmessig og temperamentsfull som en måte å få oppmerksomhet og hengivenhet på. Et ekstremt fokus på indre følelser, spesielt smertefulle følelser. Martyr-rolle. Ingen forstår meg.

Overprestereren (Hyper Achiever)

Avhengig av konstant prestasjon, selvrespekt og selvvalidering. Sterkt fokusert på ekstern suksess, noe som fører til arbeidsnarkomani og tap av kontakt med dypere følelsesmessige og relasjonsbehov.


Hyperfornuftig (Hyper Rational)

Intens og eksklusivt fokus på rasjonell behandling av alt, inkludert relasjoner. Kan oppfattes som kald, fjern og intellektuelt arrogant.Den Årvåkne (Hyper Vigilant)

Kontinuerlig intens angst for alle farene og hva som kan gå galt. Årvåkenhet som aldri kan hvile. Alltid engstelig, med kronisk tvil om seg selv og andre.Finn dine sabotører

Bygg solide vaner med Mental muskelbygging

For å bygge nye nevrale baner for vedvarende positiv effekt, så trenger vi som sagt å være konsekvent. Dette kurset har vist at ved å være konsekvent og gjøre disse oppgavene hver dag i seks uker, så vil man kunne se endringer i hjernen dersom man tar en MR scan før og etter kurset! Hvor fantastisk er ikke det?!

Disse seks ukene er jo bare starten på byggingen av dine mentale muskler!

Det vi kommer å jobbe mye med er å lære deg hvordan du skal "lade ditt mentale batteri". For å ha ditt mentale batteri ditt ladet, vil gjøre at du er bedre rustet til å takle det dagen og livet bringer.

💪 Daglig praksis

15 minutter/pr dag med app-veiledet praksis lar deg bygge sterkere mentale muskler (nevrale veier). Disse øvelsene er korte for å passe din travle timeplan og tilpasset etter hvordan du saboterer deg selv.

🎯 Ukentlig fokus

Den en times lange videoen du mottar vil gi deg en dyp innsikt i ukens fokus. Du vil føle deg inspirert og energisk til å trene i løpet av uken for å opprettholde fordelene du opplever under videoøktene.

📈 Målbar fremgang

Du vil føle deg motivert gjennom umiddelbar tilbakemelding på nøyaktig hvor mye fremgang du gjør mot å bygge de tre kjernemusklene i mental muskelbygging. Omkobling av hjernen kan faktisk være synlig i MR-avbildning innen åtte uker..

👫 Fellesskap og støtte

Jeg hjelper deg hele veien og etablerer også en gruppe som du deltar i sammen med andre kursdeltakere. Forskning har vist at dette er en kritisk suksessfaktor for å etablere varige nye positive vaner i tankesettet vårt.

Se video for å lære mer

Kurset
- Uke for uke

Uke 1 - Selvkommando

Få kontroll over eget tankesett

Vi lærer at uansett hvor travelt du har det, så kan du sentrere deg på nytt jevnt utover dagen med øvelser på 2 minutt.

 

Uke 2 - Forutse dommeren

Avslør løgnene, de begrensende overbevisningene og skaden til dommeren

Les eller lytt til kapittel 4 i boken før du ser den ukentlige videoøkten.

 

Uke 3 - Forutse sabotøren(e)

Avslør løgnene, de begrensende overbevisningene og skaden til dine topp sabotører.

Du vil utvikle en bevissthet om dommeren din og dine sabotører. Dette er et stort steg på denne reisen. Bruk selvstyringsverktøyene for å forutse når de dukker opp.

 

Uke 4 - Skift til din indre visdom

Lær hvordan du endrer "dårlige ting/ hendelser" til gaver

Noen finner det vanskelig å skifte til "visdomsmodus" i uke 4. Det anbefales å ta noen ekstra PQ-reps før de daglige oppgavene for å gjøre seg klar til å skifte til din indre visdom.

 

Uke 5 - Boost visdomskreftene dine

Utforsk kraften av empati

I denne uken er det greit å ha klart en barndomsbilde av deg selv. Dette brukes i ukens daglige oppgaver.

 

Uke 6 - Ta grep

Lær de fem visdomskreftene

Vurder hver visdomskraft, hvilken lener du deg naturlig mot? Hvilken er vanskeligere for deg å bruke?

Verktøy for livet

Positiv Intelligence er et operativsystem med mange applikasjoner. PQ-programmet/ kurset hjelper deg å utvikle de tre mentale kjernemusklene dine i løpet av bare seks uker. Du kan oppgradere når som helst etterpå for å låse opp nye moduler som lar deg bruke disse musklene til en rekke ulike arbeids- og livsapplikasjoner. Alle kurskjøp inkluderer to ukers gratis medlemskap i PQ Grow-programmet.

Du kan bruke dette kurset både PERSONLIG og PROFESJONELT i jobbsammenheng👇.

Coach Cecilie L.Hjortland

 

Så, hvem er egentlig Cecilie?

Mitt navn er Cecilie L. Hjortland. Jeg er utdannet og sertifisert (CPQC) PQ Coach og Profesjonell Nevrocoach. I baggasjen har jeg også Life Coach gjennom Undervisningsakademiet, Exponential Coach med Ritch Litvin, og KBB med Tony Robbins og Dean Graziosi m.m.

Ved å kombinere viktige gjennombrudd innen nevrovitenskap, positiv psykologi, kognitiv psykologi og prestasjonsvitenskap, er positiv intelligens (PQ) et evidensbasert rammeverk som har vist seg å være effektivt for å hjelpe individer med å forbedre deres generelle velvære og nå sine mål.

I kjernen er positiv intelligens evnen til å håndtere tankene og følelsene våre på en måte som har vist seg å ha et bredt spekter av fordeler, for både enkeltpersoner og organisasjoner, som kan fremme velvære og øke suksess.

Jeg har jobbet med digital markedsføring, merkevarebyggingm kommunikasjon og design i de siste 25 årene og for 5 år siden startet jeg på min reise som coach. (Sett i retrospekt, så startet den tidligere da jeg har drevet masse med opplæring og støtte til kollegaer på forskjellig vis). Uansett, så kjente jeg at jeg ønsket mer kontakt med mennesker og ikke bare drive med digital utvikling. Jeg savnet det medmenneskelige! Etter å ha jobbet en stund med markedsføring og kommunikasjon innenfor mental helse-sektoren, så kjente jeg ekstra på at dette var viktigere enn noen sinne. Både for egen del og for å kunne hjelpe andre.

Jeg har hatt min egen reise de siste årene og har selv erfart magien av det å gå innover. Det å jobbe med meg selv - egne tanker, tankesett og mønstre. Det å bli bedre kjent med meg selv og mitt indre. Hvorfor jeg handler som jeg gjør, reagerer som jeg gjør.. Det å oppleve at det går noen lys opp i henhold til ting jeg selv har erfart og måten jeg har valgt å løse de på, som ikke alltid har gagnet meg. Det å forstå min handlinger og tanker.

Kurset og utdanningen som PQ Coach har hjulpet meg godt på vei, for ikke å snakke om utdanningen nå som NevroCoach. 

6-ukers kurset som jeg tilbyr er guidet av Shirzad Chamine og fasilitert av meg. Det er Positive Intelligence som har utviklet appen dere får ta i bruk gjennom kurset og det er ikke noe jeg selv har funnet opp. Velger du å booke inn en-til-en coaching med meg i tillegg, så vil jeg guide deg gjennom din prosess med en miks av all min bakgrunn som coach. Slik at vi vil da både se på hva som saboterer deg, hva mønstre og tankesett du har bygget, og se på hvordan vi sammen kan hjelpe deg å nå dine ønsker og mål.

Jeg ser virkelig frem til muligheten å få lov å jobbe med deg!

Hva andre kursdeltakere sier:

Marita Ryland

Det har vært utrolig inspirerende og lærerikt å delta på det Mentale Muskelbyggingskurset til Cecilie. Hun har ledet oss igjennom kursrekken og de ukentlige podmøtene på en svært god og stødig måte. Hun har høy grad av tilgjengelighet og  bidrar med avklaringer og refleksjoner der det er nødvendig. 

 

Jeg anbefaler kurset på det varmeste. Det har gitt meg ulike verktøy til å få en enda bedre hverdag og et nytt syn på eget sinn. I tillegg har vi som var i samme gruppe blitt en sammensveiset gjeng. En utrolig moro bonus! 

 

Per Christian Berntsen

Som en kynisk "gammel" mann var jeg skeptisk før kurset men tenkte jeg skulle gi det en sjanse. Og jeg kan bare si at jeg varmt anbefaler kurset.

Mange "aha" opplevelser og øket selvinnsikt selv for en mann som nærmer seg 50.

Cecilie er stødig og forklarende i prosessen og hennes vesen og væremåte gjorde dette til en veldig positiv opplevelse.


 

 

 

 

Robert Haga

Jeg tok for en tid tilbake et 6-ukers langt mental muskelbyggingskurs. Det har vært veldig lærerikt og hjulpet meg mye. Man bygger opp den mentale muskelen i hjernen for å takle det meste og få et klarere hode. Dette er slikt som alle kan ha bruk for. 🌿 Hadde jeg bare visst om dette før! Dette burde vi lært på barneskolen. Det hadde hjulpet meg SÅ mye!

Greit å lære hvordan tankene våre styrer oss og lære og ta mer kontroll over egne tanker. 

Jeg hadde en veldig flink coach som heter Cecilie. Sjekk det ut dersom du synes det høres interessant ut!

Bjarte Sjøtun

Jeg anbefaler kurset varmt. Det har gitt meg mange verktøy jeg kan bruke i både jobb og hverdag, og jeg gleder meg til å lære mer.

Cecilie har vært uvurderlig i de ukentlige møtene. Hun gir av seg selv på en fin måte, og leder møtene på en klok og inkluderende måte.

 

(Anonym - Mann)

Cecilie har mye å komme med som veileder og coach, både gjennom budskap og væremåte. Å inkludere og lytte er essensielt for en god effekt og dette løser Cecilie på en svært god måte. 

Jeg har hatt noen fine seks uker og kommer til å jobbe videre med fagstoffet. Jeg kommer nok å investere i Grow-delen av appen videre.

Marthe Eide

Jeg er veldig glad jeg ble med på kurset med Cecilie. Utrolig gode verktøy gjort enkle og tilgjengelig for alle. Har lært mye om meg selv og virkelig fått utbytte av kurset, som jeg vil ta med meg resten av livet. Jeg er veldig fornøyd! Det at Cecilie også var tilgjengelig når jeg møtte motstand eller kjente på utfordringer har vært gull verdt.

 

Hildegunn Hauge

Cecilie er en dyktig formidler som har en fin måte å formidle og motivere på. Kurset burde alle ta (helst i ung alder).

Dette for å se at vi ofte lever etter sannheter som noen har fortalt oss - bevisst, eller ubevisst. Vi har ikke alltid sjekket ut om dette er VÅR sannhet.

 

PQ Kurs

NOK 10.000,-

Dette får du

 • Seks ukers kurs, guidet gjennom en egen app. Inkludert daglig fokus og daglige utfordringer
 • Boken "Positive Intelligence" som lydbok lest av forfatteren selv
 • Tilgang til PQ's eget community samt også eget norsk community med månedlige møter
 • Full tilgang til appen et helt år, slik at man kan repetere kurset dersom man ønsker det
 • Ukentlige møter med Cecilie og kursgruppe/ Pod på norsk
JEG VIL BYGGE MENTALE MUSKLER!

PQ Kurs + 3 timer coaching

NOK 14.500,-

Dette får du

 • Alt du får med i PQ kurset
 • Pakkepris på 3 timer en-til-en coaching med fokus på deg og dine utfordringer
 • Valget om du vil ha en-til-en coaching mens kurset pågår eller etterpå
 • Egne lydfiler med oppgaver og verktøy som er dine til odel og eie
 • En dypere innsikt slik at du forstår egne mønstre, tankesett og handling
 • Coachingen foregår digitalt, slik at det blir fleksibelt og enkelt for deg
JEG ØNSKER Å "GO DEEP" OG FORSTÅ MEG SELV!

PQ Kurs + 6 timer coaching

NOK 19.000,-

Dette får du

 • Alt du får med i PQ kurset
 • Pakkepris på 6 timer en-til-en coaching med fokus på deg og dine utfordringer
 • Valget om du vil ha en-til-en coaching timene mens kurset pågår eller etterpå
 • Egne lydfiler med oppgaver og verktøy som er dine til odel og eie
 • En dypere innsikt slik at du forstår egne mønstre, tankesett og handling
 • Coachingen foregår digitalt, slik at det blir fleksibelt og enkelt for deg
JEG ER SUPERKLAR FOR ENDRING!