Mental Styrketrening
- Mental Fitness bootcamp

Mental Styrketrening

Med de siste gjennombruddene innen nevrovitenskap og teknologi, kan du nå forbedre din mentale helse betydelig på kun 6 uker med trening.

Designet som en "mental fitness bootcamp", gir det såkalte PQ -programmet deg innsikt, motivasjon og struktur for å øve 15 minutter per dag i 6 uker.

Mental styrketrening med egen app

 

Gjennom Mental Muskelbyggings-kurset med meg, så vil du i disse seks ukene få tilgang til en egen app som du trenger å laste ned. I denne appen vil du få daglige øvelser gjennom et personlig tilpasset program ut ifra hvilke sabotører du scorer høyest på. I selve appen vil du få dine daglige oppgaver, du vil kunne bruke den virtuelle mentale gymsalen og du vil også kunne se utviklingen din gjennom dagen og uken.

I tillegg til disse 15 min hver dag, vil du også gjennomgå en 1-timers video-session hver uke hvor man går dypere med forskjellige øvelser og får en dypere forståelse hvordan du bygger din mentale styrke. Videoen er delt opp i flere seksjoner, slik at du kan se en og en seksjon gjennom helgen.

Og som om ikke det var nok, en gang i uken (vanligvis mandag), så vil jeg samle gruppen for en 40 minutters zoom-samtale, hvor jeg vil gå gjennom ukens oppgaver, hjelpe og guide dere videre i uken som kommer. Coaching utenom disse gruppesamlingene/ kursene er selvsagt også mulig å bestille om du ønsker det!


Slik at det du sier ja til om du blir med er:

- 15 min daglig trening (ca 5 oppgaver fordelt utover dagen)
- 1 times video pr. uke
- 45 min coaching hver uke

* Du får også med i pakken boken "Positive Intelligence" som en bonus (på engelsk).


NYHET
: Nytt av 2023 er at man får være med på en "live session" med mannen bak Positive Intelligence Shirzad Chamine i løpet av disse seks ukene!

 

Appen er for tiden kun på engelsk på samme måte som oppgavene. Det er ikke noe komplisert i utgangspunktet, men man må være komfortabel med engelsk for å gjennomføre. Coachingen foregår selvsagt på norsk i gruppen og jeg er der for å forklare begreper m.m. og hjelpe om du føler noe er vanskelig.

Les mer om PQ og forskningen bak.

 

Om du vil fortsette å bygge muskler ved bruk av appen etter disse seks ukene, så kan du selvsagt det! Der har jeg forskjellige alternativer, men det vil jeg gå nærmere innpå når vi nærmer oss slutten av de treningen. Man vil ha måtte gått gjennom seks ukers kurset for å bruke appen. Dette for å få en innføring og forståelse i terminologier, begreper og tankesettet bak forskningen rundt dette.

* Ønsker du å gjennomgå treningen på egenhånd uten å ta del i en gruppe, så kan du det. Det anbefales selvsagt å gjøre det sammen med flere slik at man får såkalte "accountability partners", men ta kontakt dersom du tenker at en gruppe er uaktuelt.

Ta sabotørtesten her

NESTE KURS

Jeg setter stadig opp nye kurs!

Dersom det er av interesse og du vil vite mer, så ta kontakt med meg!
Gleder meg til å høre fra deg!

 

Ta kontakt